×
×

Numrat kontaktues:

+383 (0)49 878 287

+383 (0)44 637 120

+383 (0)38 735 779

PROGRAMI SPECIALIZIM I PËRGJITHSHËM

Frekuenca javore: e Marte, e Mërkurë, e Enjte dhe e Premte.
4 Orë në ditë!
Kohëzgjatja totale: 20 javë.

Keni kryer paraprakisht një trajnim profesional, apo keni krijuar një përvojë disa vjeqare dhe ju mungon diploma apo deshironi të rrisni thellesisht njohurite tuaja rreth ketij profesioni?...

Ky është kursi që bënë për juve!!!

Është një kurs që ofron një gamë të gjerë të fushave të sektorit të Frizerit/Parukerisë, Make UP-it dhe Thonjëve.

Programi trajnues përfshinë këto lëndë:

Lëndët Praktike – Laborator

 • LARJA E FLOKUT
 • TEKNIKAT E PËRDORIMIT TË FEMIT
 • HEKUROSJA (PIASTRA, FIGARO)
 • TEKNIKAT E PRERJES
 • STILIZIMI (FRIZURA)
 • TEKNIKAT E NGJYROSJES
 • TEKNIKAT E DEKAPAZHIT (SHATIRI, SHPËRLARJA)
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • TRAJTIMET E NDRYSHME TË FLOKUT SI: RËNJA, YNDYRA, ZBOKTHI
 • MAKE UP – GRIMI, DHE REALIZIMI PRAKTIK I TIJ.
 • Thonjët - Nails - Praktikë

Lëndët Teorike

 • LËKURA E KOKËS DHE FUNKSIONET E SAJ
 • NJOHURI MBI SËMUNDJET E LËKURËS SË KOKËS
 • QIMJA: STRUKTURA –BIOLOGJIA – FUNKSIONET – CIKLET JETËSORE, ETJ
 • KOLORIMETRIA E PËRGJITHËSHME
 • KOLORIMETRIA E NGJYRAVE TË FLOKUT
 • NGJYRAT: EGZAMINI – PËRGADITJA E FLOKUT-HAPJA-SHPËRLARJA, ETJ
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • SKUQJET DHE MANIFESTIMET ALERGJIKE
 • MAKE UP – GRIMI
 • Thonjët - Nails
 • SËMUNDJET PROFESIONALE – ELEMENTETET E HIGJIENËS
 • PSIKOLOGJIA E KLIENTIT
 • RREGULLAT E SJELLJES NË AMBIENTET E PUNËS
 • SALLONI NJË VEPRIMTARI FITIM PRURËSE (EKONOMI MENAXHERIALE).

PROGRAMI I PËRGJITHSHËM BAZIK

Për Fillestare/ë

Frekuenca javore: e Marte, e Mërkurë, e Enjte dhe e Premte.
4 Orë në ditë!

Kohëzgjatja totale: 20 javë.

Jeni persona që pëlqeni të guximshëm, persona kreativ, të komunikueshëm, vetmohues dhe dëshironi të ndërtoni një karriere si Frizer/e Make Up Artist dhe Nail Artist.
Dëshironi që të një ditë të jeni pronarë të një salloni të bukurisë?
Duke përzgjedhur këtë kurs ju veq do të futeni në një botë nga e cila nuk do të dilni më.
Një kurs i cili do të fute në një botë plot sfida... por të përgaditur në maksimum për t'u ballafaquar me to dhe për të krijuar një punë e cila përveq përfitimeve sjellë edhe një jetë profesionale lartësisht atraktive...

Është një kurs i kompletuar i sektorit të Frizerit/Parukerisë, Make UP-it dhe Thonjëve.

Programi trajnues përfshinë këto lëndë:

Lëndët Praktike – Laborator:

 • LARJA E FLOKUT
 • TEKNIKAT E PËRDORIMIT TË FEMIT
 • HEKUROSJA (PIASTRA, FIGARO)
 • TEKNIKAT E PRERJES
 • STILIZIMI (FRIZURA)
 • TEKNIKAT E NGJYROSJES
 • TEKNIKAT E DEKAPAZHIT (SHATIRI, SHPËRLARJA)
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • TRAJTIMET E NDRYSHME TË FLOKUT SI: RËNJA, YNDYRA, ZBOKTHI
 • MAKE UP – GRIMI, DHE REALIZIMI PRAKTIK I TIJ.
 • Thonjët - Nails - Praktikë

Lëndët Teorike:

 • LËKURA E KOKËS DHE FUNKSIONET E SAJ
 • NJOHURI MBI SËMUNDJET E LËKURËS SË KOKËS
 • QIMJA: STRUKTURA –BIOLOGJIA – FUNKSIONET – CIKLET JETËSORE, ETJ
 • KOLORIMETRIA E PËRGJITHËSHME
 • KOLORIMETRIA E NGJYRAVE TË FLOKUT
 • NGJYRAT: EGZAMINI – PËRGADITJA E FLOKUT-HAPJA-SHPËRLARJA, ETJ
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • SKUQJET DHE MANIFESTIMET ALERGJIKE
 • MAKE UP – GRIMI
 • Thonjët - Nails
 • SËMUNDJET PROFESIONALE – ELEMENTETET E HIGJIENËS
 • PSIKOLOGJIA E KLIENTIT
 • RREGULLAT E SJELLJES NË AMBIENTET E PUNËS
 • SALLONI NJË VEPRIMTARI FITIM PRURËSE (EKONOMI MENAXHERIALE).
← Kthehu

PROGRAMI AZHURNIM PROFESIONAL - PROFESSIONAL UPDATE

OMBRE-BALAYAGE - SHATIR PRERJE FLOKU DREJTIMET ME KERATIN KOLORIMETRIA E APLIKUAR PER PROFESIONIST

Frekuenca: 1 DITË!

Kohëzgjatja totale: 7 orë

Koha që kaloni në sallonin tuaj shpesh herë nuk ju lejon hapsirë për të ndjekur risitë e fundit, apo vlerësoni që në ndonjë argoment të caktuar keni ndonjë mangësi të cilën dëshironi ta eliminoni...

Elit Institute ka menduar që Frizerëve-Parukerëve të ju ofrojë zgjidhje rreth ketij problemi, Zgjidhje të cilat do ta rrisin sallonin tënd

Ngjyrosje-Kolorimetri e Aplikuar!

Ombre/Balayage + Shatir

Është një trajnim specifik për ngjyrosjen e Flokëve i dedikuar ekskluzivisht vetëm për Profesionist të cilët veq janë duke e ushtruar profesionin e Frizer/e, qofshin pronarë sallonesh apo puntorë aktiv.

Është një program i cili do ju mundësoj të merrni risitë e fundit të kerkuara nga klientët tuaj!

Ky program trajnues përfshinë vetëm këto dy kategori të shërbimeve të cilat faktikisht janë shërbimet më të rëndësishme që një sallon do të mundë të ofrojë për klientet e tij... Po sepse janë ato shërbime që sallonit tuaj do i sjellin përfitimet më të mëdha financiare...!

... Andaj mos hezito por na kontakto dhe regjistrohu në këtë trajnim! Klientët tuaj do ta vlesonin shumë që ti nuk je një frizer/paruker i atillë që e konsideron veten të super dijshëm por një Profesionist i cili dinë të ofroj gjithmonë risi!

Trajnimi zhvillohet në këtë formë:

BALAYAGE/OMBRE - Kohëzgjatja 1 ditë (7 orë) të dedikuar

SHATIR - Kohëzgjatja 1 ditë (7orë) të dedikuar

Nëse regjistroheni në të dyja trajnimet së bashku, perfitoni një zbritje prej 15%.

Na kontakto dhe informohu për datën kur do të mbahet trajnimi i radhes "Professional Update"

PRERJE FLOKU!

Prerja e flokëve është njëri ndër shërbimet më bazike që një Sallon i Bukurisë duhet ti ofroj.

Trajnimet për Prerjen e Flokëve në Elit Institute janë pikërisht ato që i ofrojnë frizerit një mjet të jashtzakonisht modern... Duke e pasur parasysh që prerja e flokëve evolvon me kalimin e kohës, edhe frizeri duhet të evolvohet bashkë me të... po sepse klientela sot të vlerson pikërisht në atë se sa je në hap me ndryshimet...!

Trajnim 1 ditorë - Kohëzgjatja 7 orë!

Ti...? A je e/i njoftuar me risitë e fundit?

Kush mundë të merr pjese në trajnimet Professional Update?
Pronarët e salloneve dhe puntorët... Këto trajnime nuk janë të preferuara për fillestarë.

Na kontakto dhe informohu për datën kur do të mbahet trajnimi i radhes "Professional Update"

DREJTIMET ME KERATIN - FENIRIMET AFATGJATA

Sot më shumë se kurrë kërkesa për drejtime afatgjata të flokut, me metodat Brazilian Lissage apo Brazilian Keratin, janë të pranishme. Klientet e salloneve në të gjithë botën sot këtë shërbim e kerkojnë si rregull. Prandaj, ti si Frizere Profesioniste duhet ta ofrosh... është imperativ i kohës!

Drejtohu në Elit Institute dhe ofroju Klienteve tua njërin ndër shërbimet më të kërkuara!

Trajnim për "Brazialian Keratin" me kohëzgjatje 1 ditore - 7 orë.

Kontakto Elit Institute dhe informohu rreth ketij trajnimi!

KOLORIMETRIA E APLIKUAR PËR PROFESIONIST

Ky është një program trajnues i cili bën pjesë në programet tona "Professional Update" dhe u drejtohet të gjithë atyre profesionisteve të cilët dëshirojnë të rrisin njohuritë e tyre rreth Kolorimetrise dhe ngjyrave.

Programi trajnues përfshinë pjesë teorike dhe praktike dhe ofron mundësi të jashtëzakonshme për ata Frizer të cilët besojnë që ngjyra dhe fshehtesitë e saj është një argument i fuqishëm për të rritur sallonin e tyre!

Kohëzgjatja e Trajnimit: 2 javë - 32 orë

Trajnimi përbehet nga:
Pjesa Teorike:

 • Kolorimetria e flokëve
 • Kombinimi i ngjyrave
 • Llojet e ngjyrosësve artificial
 • Përgaditja e Bazës
 • Diagnoza e dëmtimit të flokëve
 • Diagnoza Teknike, Identifikimi i gjendjes
 • Luftimi apo eliminimi i ngjyrave të verdha dhe të kuqe
 • Dekolorimi, Bllanshi, Dekapazhi, Shperlarja e ngjyres
 • Qelja e ngjyrës së flokut natyral dhe të ngjyrosur
 • Mbyllja e flokëve të bllanshuara/dekoloruara
 • Ripigmentimi, Prepigmentimi
 • Mbulesa e thinjave
 • Ngjyrosja mbi flokë të dëmtuara

Pjesa Praktike:

 • Realizimi i ngjyrosjeve teknike
 • Realizimi i Ombres
 • Realizimi i Shatirit
 • Realizimi i Ballayage
 • Hapja e flokëve
 • Larja e flokëve
 • Mbulesa e thinjave
 • Mbyllja e flokëve të bllanshuara
← Kthehu

KURSET E KOMPLETUARA

BAZIK - PËR FILLESTARE/Ë
20 javë
BAZIK + SPECIALIZIM - PËR FILLESTARE/Ë
40 javë

Kurset e kompletuara në Elit Institute janë programe aftesimi profesional të cilat iu japin të gjitha "armët" e nevojshme që ju të mundë të konkurroni në një treg ku konkurrenca është ekstreme... Ku nuk ka hapësira për gabime... Ku po të dini të kyqeni me tërë potencialin tuaj, ju do të mbeteni një pjesë proaktive e cila do ta bëjë ndryshimin në këtë sektorë.

Nuk është qëllim jonë të ndërtojmë profesionist pasiv, por të ndërtojmë profesionist të cilët do të lënë shenjë... të cilët do të rrisin konkurrencën dhe do të shtojnë vlera në këtë sektorë!

Zgjedhni njërin nga kurset tona dhe do të paiseni me ato "Armë" që do ju vujnë gjithmonë një hap para konkurrencës tuaj!


PROGRAMI I PËRGJITHSHËM BAZIK

Për Fillestare/ë

Frekuenca javore: e Marte, e Mërkurë, e Enjte dhe e Premte.
4 Orë në ditë!

Kohëzgjatja totale: 20 javë.

Jeni persona që pëlqeni të guximshëm, persona kreativ, të komunikueshëm, vetmohues dhe dëshironi të ndërtoni një karriere si Frizer/e Make Up Artist dhe Nail Artist.
Dëshironi që të një ditë të jeni pronarë të një salloni të bukurisë?
Duke përzgjedhur këtë kurs ju veq do të futeni në një botë nga e cila nuk do të dilni më.
Një kurs i cili do të fute në një botë plot sfida... por të përgaditur në maksimum për t'u ballafaquar me to dhe për të krijuar një punë e cila përveq përfitimeve sjellë edhe një jetë profesionale lartësisht atraktive...

Është një kurs i kompletuar i sektorit të Frizerit/Parukerisë, Make UP-it dhe Thonjëve.

Programi trajnues përfshinë këto lëndë:

Lëndët Praktike – Laborator:

 • LARJA E FLOKUT
 • TEKNIKAT E PËRDORIMIT TË FEMIT
 • HEKUROSJA (PIASTRA, FIGARO)
 • TEKNIKAT E PRERJES
 • STILIZIMI (FRIZURA)
 • TEKNIKAT E NGJYROSJES
 • TEKNIKAT E DEKAPAZHIT (SHATIRI, SHPËRLARJA)
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • TRAJTIMET E NDRYSHME TË FLOKUT SI: RËNJA, YNDYRA, ZBOKTHI
 • MAKE UP – GRIMI, DHE REALIZIMI PRAKTIK I TIJ.
 • Thonjët - Nails - Praktikë

Lëndët Teorike:

 • LËKURA E KOKËS DHE FUNKSIONET E SAJ
 • NJOHURI MBI SËMUNDJET E LËKURËS SË KOKËS
 • QIMJA: STRUKTURA –BIOLOGJIA – FUNKSIONET – CIKLET JETËSORE, ETJ
 • KOLORIMETRIA E PËRGJITHËSHME
 • KOLORIMETRIA E NGJYRAVE TË FLOKUT
 • NGJYRAT: EGZAMINI – PËRGADITJA E FLOKUT-HAPJA-SHPËRLARJA, ETJ
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • SKUQJET DHE MANIFESTIMET ALERGJIKE
 • MAKE UP – GRIMI
 • Thonjët - Nails
 • SËMUNDJET PROFESIONALE – ELEMENTETET E HIGJIENËS
 • PSIKOLOGJIA E KLIENTIT
 • RREGULLAT E SJELLJES NË AMBIENTET E PUNËS
 • SALLONI NJË VEPRIMTARI FITIM PRURËSE (EKONOMI MENAXHERIALE).

PROGRAMI SPECIALIZIM + BAZIK I PËRGJITHSHËM

Frekuenca javore: e Marte, e Mërkurë, e Enjte dhe e Premte.
4 Orë në ditë!
Kohëzgjatja totale: 40 javë.

Keni kryer paraprakisht një trajnim profesional, apo keni krijuar një përvojë disa vjeqare dhe ju mungon diploma apo deshironi të rrisni thellesisht njohurite tuaja rreth ketij profesioni?...

Ky është kursi që bënë për juve!!!

Është një kurs që ofron një gamë të gjerë të fushave të sektorit të Frizerit/Parukerisë, Make UP-it dhe Thonjëve.

Programi trajnues përfshinë këto lëndë:

Lëndët Praktike – Laborator

 • LARJA E FLOKUT
 • TEKNIKAT E PËRDORIMIT TË FEMIT
 • HEKUROSJA (PIASTRA, FIGARO)
 • TEKNIKAT E PRERJES
 • STILIZIMI (FRIZURA)
 • TEKNIKAT E NGJYROSJES
 • TEKNIKAT E DEKAPAZHIT (SHATIRI, SHPËRLARJA)
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • TRAJTIMET E NDRYSHME TË FLOKUT SI: RËNJA, YNDYRA, ZBOKTHI
 • MAKE UP – GRIMI, DHE REALIZIMI PRAKTIK I TIJ.
 • Thonjët - Nails - Praktikë

Lëndët Teorike

 • LËKURA E KOKËS DHE FUNKSIONET E SAJ
 • NJOHURI MBI SËMUNDJET E LËKURËS SË KOKËS
 • QIMJA: STRUKTURA –BIOLOGJIA – FUNKSIONET – CIKLET JETËSORE, ETJ
 • KOLORIMETRIA E PËRGJITHËSHME
 • KOLORIMETRIA E NGJYRAVE TË FLOKUT
 • NGJYRAT: EGZAMINI – PËRGADITJA E FLOKUT-HAPJA-SHPËRLARJA, ETJ
 • ONDULIMET PERMANENTE
 • SKUQJET DHE MANIFESTIMET ALERGJIKE
 • MAKE UP – GRIMI
 • Thonjët - Nails
 • SËMUNDJET PROFESIONALE – ELEMENTETET E HIGJIENËS
 • PSIKOLOGJIA E KLIENTIT
 • RREGULLAT E SJELLJES NË AMBIENTET E PUNËS
 • SALLONI NJË VEPRIMTARI FITIM PRURËSE (EKONOMI MENAXHERIALE).

HAIR COLORING-KOLORIMETRIA

Ngjyrosja Profesionale e flokëve... E imagjinoni dot një Sallon që nuk e ofron shërbimin e ngjyrosjes së Flokëve në mënyrë profesionale?

Ngjyrosja e flokëve, apo siq ne në Elit Institute e quajm "Kolorimetria e Aplikuar", e cila në vetvete përfshinë të gjitha të njohurat dhe të panjohurat e saj, është argomenti kryesorë që një Salloni Profesional duhet ta ketë!

Ky Trajnim përfshinë pjesë Teorike dhe Pjesen Praktike.

Zgjedh Trajnimet për Kolorimetri të Aplikuar në Elit Institute, sepse jemi Lider të padiskutueshëm në këtë sekotrë!

Kohëzgjatja e Trajnimit:
2 Muaj - Total 128 Orë - Full Immersion në Kolorimetri të Aplikuar

Pjesa Teorike:

 • Kolorimetria e pergjithshme
 • Kolorimetria e flokëve
 • Kombinimi i ngjyrave
 • Llojet e ngjyrosësve artificial
 • Përgaditja e Bazës
 • Diagnoza e dëmtimit të flokëve
 • Diagnoza Teknike, Identifikimi i gjendjes
 • Luftimi apo eliminimi i ngjyrave të verdha dhe të kuqe
 • Dekolorimi, Bllanshi, Dekapazhi, Shperlarja e ngjyres
 • Qelja e ngjyrës së flokut natyral dhe të ngjyrosur
 • Mbyllja e flokëve të bllanshuara/dekoloruara
 • Ripigmentimi, Prepigmentimi
 • Mbulesa e thinjave
 • Ngjyrosja mbi flokë të dëmtuara
 • Identifikimi i produkteve dhe karakteristikat e tyre
 • Identifikimi i Shampove dhe llojet e tyre
 • Parandalimi i Dëmtimit të flokëve
 • Parandalimi i Rënjes së flokëve
 • Parandalimi i Zbokthit, Yndyrës dhe trajtimi i tyre
 • Higjiena Profesionale
 • Sterilizimi dhe Higjienizimi i paisjeve, mjeteve dhe ambienteve të punës
 • Menaxhimi i sallonit
 • Qasja ndaj Klientelës

Pjesa Praktike - Laborator:

 • Realizimi i ngjyrosjeve teknike
 • Realizimi i Ombres
 • Realizimi i Shatirit
 • Realizimi i Ballayage
 • Hapja e flokëve
 • Larja e flokëve
 • Mbulesa e thinjave
 • Mbyllja e flokëve të bllanshuara

... Për secilin koncept teorik është edhe pjesa praktike e tij!

PRERJA E FLOKËVE

Sigurisht që Prerja e flokëve si argument në vetvete përfaqson njërin ndër elementet kyqe që një Sallon Profesional duhet ti ofroj klentelës së vet!

Mund ti bësh të gjitha, por nëse prerjen e flokëve nuk e ofron në mënyrë profesionale atëhere klientela jote nuk do të identifikoj si profesionist i vërtetë!

Eja në Elit Institute dhe mëso prerjet më moderne, aktuale e klasike!

Një trajnim i cili do të jetë një perkurs i rritjes tuaj profesionale në nivele të larta!

Kohëzgjatja e Trajnimit: 2 javë - 32 orë

STILIZIMET DHE FRIZURAT

Ja pra, arritëm tek pjesa e cila hair-artistëve ju pëlqen më së shumti, Frizurat! Një trajnim nga i cili do të përfitoni frizurat më moderne me të cilat, salloni juaj i ardhshëm apo aktual, do të konkurronte fuqishëm në një treg ku konkurrenca në këtë lloj arti është jashtë perceptimeve tona, është tepër e fuqishme.

Kohëzgjatja e trajnimit: 2 javë - 32 orë

Drejtohu në Elit Institute dhe paisu me teknikat e atyre frizurave pa të cilat salloni yt nuk do të munde të imagjinohej

MAKE UP - GRIMI

Të Gjitha Femrat grimin e kanë pikë të dobët, prandaj klentela potenciale është e panumërt, krejt është si të dijmë të shfrytëzojmë rastin dhe ti bindim ato femra që bërja e grimit në sallonin tonë ja vlenë...! ... E lehtë të thuhet..., por siq thonë - "Nga e thëna në të bërë, në mes gjendet një det i tërë"!

Në fakt për ta bërë realitet ëndrrën e çdo profesioniste të grimit është që ta kemi sallonin tonë plot me kliente të cilat na kanë përzgjedhur sepse kemi ditur të japim shërbimin më të mirë që ato mundë të gjenin diku!

Ne në ELIT INSTITUTE pjesës së grimit iu kemi përkushtuar veçanërisht duke përzgjedhur teknikat dhe produktet më cilësore aktualisht në tregun tonë... duke bërë që të ndërtojmë profesionist jashtëzakonisht të përgaditur për këtë sektorë sa që sapo e përfundojnë trajnimin shumica e tyre kërkohen direkt nga sallonet ekzistuese që ti punësojnë në radhët e veta apo siq edhe një pjesë e tyre vendosin që të hapin sallonet e tyre dhe të fillojnë një karriere si të pavarur.

Kohëzgjatja e Trajnimit: 2 javë - 32 orë

THONJËT

Njëri ndër shërbimet më të kërkuara e ofruara nga sallonet e bukurisë nëpër botë! është shtyllë e biznesit beauty, po sepse Vajzat sot të gjitha, pa përjashtim, dëshirojnë të mirëmbajnë dukjen e tyre të duarve, e rindërtimi i thonjëve krijon dhe rritë feminilitetin e cdo vajze duke i bërë të ndihen mirë me veten e tyre... Pse të mos ju japim mundësinë që të kenë thonjë të bukur të gjitha vajzave!

Elit Institute ka ndërtuar një trajnim super të fuqishëm në këtë lëmi, një trajnim që u mundëson pjesëmarrësve të mësojnë të gjitha teknikat e rindërtimit të thonjëve më të kërkuara momentalisht në këtë sektorë!

Kohëzgjatja e Trajnimit: 2 javë - 32 orë