Produktet


Elit Institute, nëpërmjet të Kontrolluares së saj Max Plus është Distributore për Kosovë e brendit profesional Tuttocolors e cila prodhohet në Itali dhe distribuohet në ekskluzive nga kompania që menaxhon me Elit Institute.
Një brend i pasur me produkte cilësore të cilat u dërgohen klientëve të përzgjedhur kudo në territorin e Kosovës. Sallonet të cilat kanë përzgjedhur Tuttocolors si produkt profesional në sallonin e tyre janë zakonisht ato profesioniste të cilat e njohin thellë cilësinë që një produkt duhet të ketë për të qenë i denjë për të shërbyer klientet e tyre... Të përzgjedhësh Tuttocolors për sallonin tënd do të thotë të jesh vërtetë profesionist... po sepse vetëm profesionistët e vërtetë dinë të maksimalizojnë rezultatin duke shfrytëzuar në maksimum fuqinë që produkti jonë e jep, falë teknologjisë së lartë të prodhimit dhe konceptimit të saj!
Janë prodhime që rezultatin e kombinojnë me mbrojtjen e flokut në një sinergji absolute.
Përmbajtja e ekstrakteve bimore me përkujdesje të veqantë edhe ndaj ambientit na bënë të veqantë në një treg ku është i stërmbushur me lloje të produkteve nga më të ndryshmet!
Për furnizime ju lutem klikoni mbi logon e markes tutto colors dhe shënoni në inbox në faqen zyrtare ku linku ju adreson, ose dërgoni mesazh në viber në +38349223433


×

Numrat kontaktues:

+383 (0)49 878 287

+383 (0)44 637 120

+383 (0)38 735 779